Vabilo k oddaji ponudbe za gradnjo nadomestnega nastanitvenega objekta

30.01.2013

Javni zdravstveni zavod Mladinsko klimatsko zdravilišče Rakitna oddaja javno naročilo in vabi k oddaji ponudbe. Predmet naročila je izdelava IDP, PGD in PZI za gradnjo nadomestnega nastanitvenega objekta.

Preberi novico >


Delavnica zdravega dihanja ob Evropskem dnevu astme

10.12.2012

Ob evropskem dnevu astme, ki ga obeležujemo 14. decembra 2012, vas vabimo na brezplačno delavnico zdravega dihanja, ki jo podarja Lek, član skupine Sandoz.

Preberi novico >


Na voljo novi pestri programi s pomočjo konj

08.10.2012

V terapevtsko-jahalnem centru mladinskega klimatskega zdravilišča Rakitna smo pripravili programe za otroke, mlade in odrasle, ki si ne želijo le naučiti jahati, temveč bi konje želeli spoznati tudi drugače – kot prijatelje in učitelje za življenje.

Preberi novico >


Rakitna na žur z razlogom

18.08.2012

Mladinsko klimatsko zdravilišče Rakitna v sodelovanju z Belim obročem je eden od treh kandidatov za zbiranje sredstev 11. ŽURA Z RAZLOGOM, ki ga vsako leto organizira Simobil. Preko Facebooka lahko glasujete za naš projekt, namenjen celostni psihoterapevt

Preberi novico >


Unicredit pomaga Rakitn

27.05.2012

UniCredit Bank je s svojo novoletno donacijo podprla naše programe terapije s pomočjo konj, konec maja pa so priredili delovno akcijo in polepšali ter osvežili naše zdravilišče in okolico.

Preberi novico >


O terapiji s konji na Univerzi v Novem Sadu

08.04.2012

Konec aprila smo se odzvali povabilu Medicinske fakultete v Novem Sadu in v okviru izbirnega predmeta izvedli predavanje in praktični prikaz pedagoških in psihoterapevtskih aktivnosti s pomočjo konj.

Preberi novico >


1 - 2 - 3 - 4